image
image

Brudens forlover
Tips - Inspirasjon for hjelp til en stor og ærefull tale
brudens forlover
 
Brudens forlover er ofte en veldig god venninne eller en nær slektning. Dette er kanskje den talen sammen med brudgommens forlover er den talen som mange gleder seg til.

Her kommer det ofte frem mange gode historier og hendelser som brudens forlover har hatt sammen med bruden.

Denne talen er som regel den fjerde talen i bryllupet.

Innhold og fremførelse av bryllupstalen fra brudens forlover

I denne talen har du ganske frie tøyler.
Tilhørerne i bryllupet forventer ofte å høre noen små "avsløringer" som ikke bør være for pinlige.
Du og bruden har delt mange hendelser og trekk gjerne frem noen gode historier her. Hold gjerne litt tilbake slik at de må tenke seg slutten i noen historier. La litt være hemmelig.
Husk å ta hensyn til gjestene slik at dette blir en opptur på bryllupsfesten.

Du kan gjerne bruke sitater eller ordtak for å få frem enkelte poeng.

En bryllupstale fra brudens forlover kan ofte være veldig følelsesladet. Det er alltid en balanse for hva du bør si og ikke si.

Forlovers tale har litt mer slingringsmonn på tiden. Den kan ofte være litt lenger enn de normale 3-4 minuttene talene bør være.

Tips og råd

Mange holder ikke slike taler så ofte. Det er derfor stor hjelp å finne ute på nettet. Ferdige taler eller taler du kan bygge opp selv ved hjelp av maler.

Ved å finne hjelp har får man inspirasjon og man blir mindre usikker på at man har fått med seg alt hva en forlovers tale skal inneholde.

Toastmaster

Du må i forkant av bryllupet kontakte toastmaster. Det er veldig fint å avklare litt i forkant om når talen holdes, hvordan du får beskjed om når det nærmer seg din tur.
image